Ripper Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Otóż mam ideę aby w środku auta świeciły mi się zaróweczki razem ze środkową podczas otwierania drzwi. Nie mogę nigdzie znaleźć opisu elektryki gdzie podłączone są tylne żarówki. I teraz pytanie do was czy normalnie mogę podłączyć tylne żarówki pod sufitkę? aby zapalały się wszystkie razem ? Jeżeli temat się powtarza to przepraszam i prosił bym link do danego tematu. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tylne lampki się przekręca w lewo lub prawo i ustawiasz w ten sposób to co chcesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ripper Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No dobra lecz w nich jest opcja wł\wył. nie ma czegoś takiego że otwierasz drzwi i się palą tylne lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jest bo sam miałem to ustawione, Lewe lub prawe skrajne położenie za to odpowiada (nie pamiętam które) środkowe to wyłączona lampka. Jeśli nie trybi to rozbierz je i przeczyść styki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ripper Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Okej dzięki za rade :) Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi