r4zor92 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Mam taki problem , posiadam renault scenic 98r , zakupiłem głośniki hertz dcx 130 . Dzisiaj chciałem je podłączyć lecz przewód do podłączenia głośników w przednich drzwiach jest inny niż w głośnikach i nie ma jak ich podłączyć , wygląda to tak jak w załączniku.Dodam że z tyłu jest normalne standardowe wejście na głośniki.Czy potrzebuje jakiejś przejściówki czy trzeba przylutować głośniki na stałe? W drodze do mnie jest radio clarion cz202 , nowych kabli chyba nie będę potrzebować(w zestawie jest kostka iso)? PS. Jeśli było to serdecznie przepraszam , lecz nie znalazłem takiego tematu na forum , lub może źle szukałem. Edit. Przepraszam Admina jak i użytkowników forum za nieprzestrzeganie regulaminu i postanawiam poprawę. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez r4zor92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Są przejściówki z wtyczek renault na głośniki ale wystarczy założyć odpowiedniej wielkośći konektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4zor92 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Coś takiego zda egzamin ? Złącze do instalacji radiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak, mam, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4zor92 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 W porządku , dziękuje za odpowiedzi . Na czas dostawy seryjne głośniki umieszczę na przodzie jak były a hertzy dam na tylną półkę . Mam nadzieję że z podłączeniem radia nie będzie problemów i na radiu jak również głośnikach się nie zawiodę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi