piszu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zapomniałem się pochwalić! Moja Meggie grała w filmiku W moim filmie, ale zawsze Jest to króciutka animacja robiona na Warsztatach filmowych "Awangarda dla początkujących" w Borkach na początku LISTOPADA ubiegłego już roku Filmik moze krociutki, ale pracochlonny to byl ;) przepychania Meganki po kawałku do kazdego zdjęcia (a tych w sumie ok 500) było ;) zapraszam to obejrzenia i skomentowania, zaproaszam rowniez do obejrzenia moich pozostalych skromnych dzieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Hmmm może i nie jestem światowej sławy krytykiem filmowym, jednakże moim skromnym zdaniem bardzo fajny film. Sam pomysł jak i wykonanie wraz z oprawą dźwiękową tworzą bardzo ciekawy obraz. Może i krótki, jednakże wierzę Ci, że roboty przy kręceniu było. Szczególnie z tym latającym Panem. :)Wielki Brat jest pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak dla mnie genialne. No i Megi w nim gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Bardzo fajny film ciekawie to wszystko zrobiłeś tak inaczej niż inni. Świeży i świetny pomysł Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 piszu, chylę czoła. Powinni to w kinofftece pokazać. CZy możesz mi przypomnieć, jak nazywa sie ta technika z wycinaniem pojedynczych klatek np. podskakującego człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiero Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 to sie nazywa animacja poklatkowa. dzieki za wszystkie pochlebne komentarze film byl robiony aparatem cyfrowym ale no roboty bylo, tym bardziej ze bylo to robione na warsztatach i mielismy 1,5 dnia na same zdjecia i jeden wieczor na montaz, ale wyszlo fajnie a na pomysl wpadlem ja, jak bawilem sie aparatem i kumpel podrzucal sobie szalik a ja mu cykalem fotki. Kazalem mu poskakac i zrobilem taki jego lot po pokoju - uznalismy ze fajne i zrobilismy to [ Dodano: 2008-01-25, 22:45 ] sorry, jestem na laptopie taty i nie zauwazylem ze z jego konta napisalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no tak lepiej:) takze tak wlanie jak napisalem ( ) w poscie powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Fajnie wyjszło - roboty trochę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi