damian_opole Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Wybieram się ze znajomymi na sylwka do Krakowa i mam parę pytań do osób tam mieszkających lub w okolicach. Wiadomo w każdym mieście są podejrzanie dzielnice i różne dziwne miejsca, dlatego najważniejsze pytanie to gdzie bezpiecznie zaparkować moją Megi żebym nie musiał do domu wracać pociągiem (wiadomo o co chodzi tłumy różnych ludzi,alkohol też robi swoje). Drugie to jakich miejsc,dzielnic unikać żebym sam nie musiał korzystać z pomocy lekarskiej i jakiś w miare tani nocleg ,nie musi być jakiś 4 gwiazdkowy. Jadę dość późno bo o 18 po pracy dopiero zamierzam wyruszać, a w Krakowie byłem może 3 razy przejazdem więc nie znam dobrze miasta;) Z góry dzięki za odpowiedź:) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterns Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 unikaj ulicy topolowej i rejonu lubicza nie jestem z krakowa ale w pore ewakulowałem swoją megi jeszcze na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Trochę za późno szukasz noclegów w grodzie Kraka. Podejrzewam, że już wszystkie miejsca w Hostelach będą zajęte. Ja jak jeździłem do Krakowa to szukałem parkingów strzeżonych w pobliżu strefy zakazu ruchu (łatwiej poruszać się z małym dzieckiem w wózku) i parkowałem na ul. Franciszkańskiej. Bliżej już się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No właśnie wiem za późno;( Dzisiaj tak myśleliśmy co tu robić w sylwka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterns Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) polecam hostel plant garbarska 24 i san antonio tanio czysto kulturalnie 2 min od rynku na nogach !!! miejsca powinny się znalesć \ https://www.facebook.com/plant.hostel http://e-turysta.net/dom-franciszkanski-san-antonio-krakow-157137.html Edytowane 26 Grudnia 2013 przez dexterns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi