LeonOP Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, Co sązicie o osobnym dziale podzielonym na rodzaje samochodow o nazwue "Manuale"? Byloby to miejsce na tematy opisujace krok po kroku dane zagadnienie/problem wraz z prawidlowym jego rozwiazaniem i dokladnym opisem jak tego dokonac. Chodzi o zebranie tego w jednym miejscu zeby jak ktos ma z czyms problem sprawdzil ten dzial czy juz nie ma gotowej solucji na to. pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może najpierw zacznij od zapoznania się z regulaminem forum, a potem zacznij go stosować. Jak się zapoznasz z forum to wtedy prosimy o opinie, ta jest zupełnie chybiona. Wiele elementów i zastosowanych rozwiązań jest takie same w różnych modelach i rocznikach. Bez sensu jest rozdrabnianie tego co już jest. Poza tym zapraszam na Download bo zdaje się że tam jeszcze nie dotarłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonOP Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) zgadza się przeoczyłem tą zakładkę Niestety jestem przyzwyczajony do innego forum i przez te lata tam umyka mi tutaj ;) Na spokojnie poklikam gdzie się da i pozniej bede pisał wiecej :unsure: Co do regulaminu przeczytany ale pisownia jak pisałem wcześniej, przyzwyczajenia :) pozdrawiam ;) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 To proponuję zmienić przyzwyczajenie. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi