Luzee Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Witam mianowicie posiadam reno megane 1.4e , moj problem polega na tym ze gdy drzwi sa otwarte lampka sie nie swieci ani nic , tak samo z kontrolka otwartych drzwi na panelu , problem dotyczy tez kontrolki pasow na panelu w czym moze byc prolem ??? Dodam do tego ze w niektorych miejscach w bezpiecznikach nie posiadam pinow co moge z tym zrobic ?? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego Luzee proponuję zapoznać się z regulaminem forum i do niego się stosować. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Trzeba sprawdzić żarówki w panelu (od kontrolek) Jeżeli chodzi o lampkę to może krańcówka poszła? Jak otworzysz inne drzwi to świeci? Może tylko żarówka w lampce do wymiany? Ewentualnie jeżeli będzie potrzeba to mam takie krańcówki i kapturki ochronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ostatnio robiłem właśnie z krańcówkami. Trochę cierpliwości i za marne grosze można zrobić. Sprawdz czy nie masz zaśniedziałe styki w tych krańcówkach, bo woda łatwo się tam dostaje. Wystarczy kawałek blaszki i pilnik i dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzee Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) No własnie przy innych też nie świeci , żarówka w lampce na pewno nie jest do wymiany bo sprawdzałem , możne faktycznie są zaśniedziałe te styki, sprawdzę i się odezwę prawdopodobnie w sobotę znajdę trochę czasu, możne problem się rozwiąże . A co do tych kontrolek to mam jedno pytanie mianowicie jak się cholera do nich dostać ;) ? I jeżeli to nie będą te żarówki od kontrolek to problem w czym może tkwić ? Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Luzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Może po prostu to wszystko jest powiązane ze sobą. Nie świeci lampka to i nie działają kontrolki. Trzeba zdemontować krańcówkę i w kostkę od nie włożyć kawałek przewodu. Jeżeli lampka nie będzie świeciła to problem nie leży w krańcówce ale gdzie indziej. Samą krańcówkę można sprawdzić miernikiem. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi