airbites Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Złomowanie Megane II: Testowanie Megane III na zniszczenie: Zmiana loga: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ma ktoś pożyczyć jakieś drobne???? Brakuje mi nieco do tego staruszka.... http://otomoto.pl/ford-mustang-shelby-gt500-super-snake-C22820332.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Szkoda ze nie w tedei, a tak na powaznie to cudo, moze wezme na raty hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 TDI???????????????? ;) Rozwaliłeś mnie swoim poczuciem humoru. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ironizowałem z diesel-ów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi