herflik Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum mam pytanie chciałbym zakupić megane II 1.5 dci. Obecnie siostra jeździ clio z tym silnikiem i jest bardzo zadowolona. Bardzo mi sie to autko podoba, ja mogę wydać nawet do 15 tys. Co mi radzicie jakiego samochodu szukać? Myślałem jeszcze żeby przywieść zza granica autko z "klękniętym" silnikiem i tu go złożyć do kupy. Ale tez nie wiadomo jaki silnik tu kupie:) Jestem Ciekaw waszej opinii bo na pewno się dużo bardzie znacie niż ja:) Kolego nie piszemy na temat swojego zakupu auta w temacie innego użytkownika. Wydzieliłem. Aston76 Kolego nie piszemy o tym samym w różnych postach tak na przyszłość. Edytowane 12 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Z 1,5 dCi były w megankach przynajmniej 4 silniki, sprecyzuj o który Ci chodzi. Dopisz moc w KM, albo kW, to pozwoli coś na ten temat powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi