MICHIGANN Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam opisze problem w skrócie : podlaczałem radio i zrobilem zwarcie delikatnie zaiskrzylo przy bezpiecznikach ! wyminiłem spalony bezpiecznik i nic nie dziala ( regulacja lusterek ,radio, zegar, oswietlenie wnetrza) sprawdzilem napiecie miernikiem w miejscu gdzie idzie bezpiecznik i wynosi ono 0 nie dostaje pradu i jaki bym bezpiecznik nie wsadzil wciaz nie dziala co mogło sie stac bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jeżeli po wymianie bezpiecznika nadal nie ma napięcia przy końcówce radia czy też nie ma oświetlenia to znaczy, że problem jest wczęśniej. Albo przewody dochodzące do puszki z bezpiecznikami albo w samej puszce sfajczyłeś przewody lub jeden z łączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHIGANN Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no to ładnie sie zaczyna he głupia sprawa a wyszła lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie wiem na pewno, tak tylko kombinuję. Może się okazać że są u ciebie takie metalowe wsówki i jedna z nich pod wpływem zwarcia się podfajczyła i nie ma styku. Widziałem już takie coś. Wtedy wystarczy przeczyścić. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHIGANN Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 naszczescie naprawione mianowicie kilka bezpieczników jest podlaczonych pod jeden obwód i jesli którys z nich sie spali zaden nie bedzie dostawał pradu znalazłem spalony wymieniłem i wszystko gra pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Widzisz wcale nie było tak źle jak wróżyłem , ale zawsze warto rozważyć i sprawdzić każdą ewentualność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi