Lewy Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wiadomość przyszła na GG przed chwileczką: Witam jestem z TVN Turbo i poszukuję namiarów na włascicieli megane z okolic roku 1997. Chcemy taki samochód zaprezentować w naszym programie Na każdą kieszeń Nr gg znalazłem na stronie mazoweckiego internetowego klubu użytkowników Reanult Prosze o niezwłoczny kontakt Krzysztof Basiński (tu był nr telefonu) lub proszę podać nr do siebie a oddzwonię Moja trochę młodsza bo z '99 Jak ktoś zainteresowany moge podać nr. tel na PW To chyba nawet niezły żart, bo namierzając kontakt po nr GG wychodzi, że gość jest z Dąbrowy-Górniczej Ciekawe czy ktoś jeszcze coś takiego dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tylko pamiętajcie o naklejce forumowej - to jest niezła okazja do reklamy naszego forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 dokładnie to jest tak że jak ktoś chce udostępnić auto to sobie wchodzi tutaj i tam też jest od czasu do czasu podana lista modeli potrzebnych aut (a tym razem lista pusta). Już kiedyś była sprawa że ktoś chciał pożyczyć auto podając sie za pracownika programu zakup kontrolowany ale trzeźwo myślący właściciel upewnił sie czy to prawda poprzez tel do TVN i dzięki temu policja złapała oszusta. wszystko było pokazane chyba w raporcie turbo czy turbo kamerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Najlepiej zadzwonić do TVN Turbo bo byli już oszuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tak wiem. Oglądałem tą akcję w Turbo Kamerze. Odpisałem do gościa na GG ale zaniemówił. Telefonu mu nie podam. Poczekam na rozwój sytuacji i będę relacjonował. Niewykluczone, że i na nasze forum zaglądał więc może i ten wątek przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A może zadzwoń ? Tak radzili w TVN - bo moze i szukają meganki ............. Miło by było zobaczyć jakiś klubowy wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie sądzę abyś chcial usłyszeć opinię miłego ;-) prowadzącego o Megankach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Już słyszałem o Lagunie i Scenic-ku. Fakt, Pan jest miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi