MELONIARZ Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Witam jestem świeżym posiadaczem Renault Megane Scenic I z 1999r i chciałbym przerobić moja manualna klimatyzacje na klimatronika gdyż mam dwójkę małych dzieci i chciałbym w lecie utrzyma komfort jazdy a nie przeziębić dzieci. Patrzyłem już po allegro i innych stronach tego typu za czesciami częściami do przerubki przeróbki i mysle ze myślę, że jest to możliwe ale chce się upewnić. Z moich obserwacji wynika ze że jest to możliwe a do przeróbki potrzebne są następujące elementy z Scenica I po lifcie: -panel sterowania -dwa silniczki do sterowania przepustnicami w miejsce linek trzeci już jest oryginalnie -rezystor gdyż jest inny -oryginalna wiązka do tych silniczków reszty -czujnik temperatury i chyba to wszystko ale nie jestem pewien czy da się to zrobić i czy o wszystkim pomyślałem proszę o pomoc kogoś kto miał odczynienia z czym podobnym. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia. Aston76 i to jest to czepianie się literek i innych rzeczy a żadnej pomocy nikt nie jest doskonały przepraszam że nie wyczaiłem wszystkich błędów. http://allegro.pl/instalacja-wiazka-kable-ogrzewania-scenic-i-lift-i3950521640.html Edytowane 17 Lutego 2014 przez MELONIARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio81 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ja przerabiałem żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MELONIARZ Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jak przerabiałeś to powiedz co trzeba albo czy dobrze ja napisałem co jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi