Skocz do zawartości

Przeróbka klimatyzacj manualnej na klimatronik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem świeżym posiadaczem Renault Megane Scenic I z 1999r i chciałbym przerobić moja manualna klimatyzacje na klimatronika gdyż mam dwójkę małych dzieci i chciałbym w lecie utrzyma komfort jazdy a nie przeziębić dzieci. Patrzyłem już po allegro i innych stronach tego typu za czesciami częściami do przerubki przeróbki i mysle ze myślę, że jest to możliwe ale chce się upewnić. Z moich obserwacji wynika ze że jest to możliwe a do przeróbki potrzebne są następujące elementy z Scenica I po lifcie:

-panel sterowania

-dwa silniczki do sterowania przepustnicami w miejsce linek trzeci już jest oryginalnie

-rezystor gdyż jest inny

-oryginalna wiązka do tych silniczków reszty

-czujnik temperatury

i chyba to wszystko ale nie jestem pewien czy da się to zrobić i czy o wszystkim pomyślałem proszę o pomoc kogoś kto miał odczynienia z czym podobnym.

lapka2.gif

Regulamin pkt.

5.6 - pl-literki

5.7 - ortografia. Aston76

i to jest to czepianie się literek i innych rzeczy a żadnej pomocy nikt nie jest doskonały przepraszam że nie wyczaiłem wszystkich błędów.

http://allegro.pl/instalacja-wiazka-kable-ogrzewania-scenic-i-lift-i3950521640.html

Edytowane przez MELONIARZ