DJGANO Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam mam dośc spora prosbe ale mi bardzo zalezy . Chciałbym aby ktos podesłał białe tarcze do wydrukowania do renault megane 1996 . Tylko jest jeden mankament szukam zegarów bez obrotomierza tylko żeby był zegarek . Z góry dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja kiedyś robiłem takie tarcze ale niestety komputer wysiadł i trzeba było zrobić "format c" :cry: a tarcze już przerobione i wszystkie skany znikneły... ale zawsze możesz rozebrać zegary, zeskanować i obrobić w jakimś programie graficznym... tylko troche czasu na to potrzeba ale jest to do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJGANO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Własnie chodzi tu o czas bo chce tez wymienic podswietlenie ale w tym samochodzie to mi zajmie ze 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Taki urok Meganek ...ale jaka satysfakcja jak samemu coś zrobisz 8-) Ja będe całe zegary wymieniał żeby mieć obrotek zamiast zegarka + podświetlenie (na allegro są diody od razu z gniazdami - koszt 1 diody to 3-4zł - troche drogo) oczywiście trzeba będzie jeszcze wtedy zamienić ten pomaranczowy plastik co jest pod tarczami bo bez tego to mi się wydaje, że efekt będzie taki sobie....ale to plany na prszyszłość 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciol Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 zmiana podswietlenia to priorytet niestety pomarancz nie przypadl mi do gustu wiec planuje powielic wykonanie od jazela. http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=46594#46594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 czy ktos moze kupowal cos takiego??? http://www.allegro.pl/item331517918_biale_...ele_modeli.html jak to sie sprawuje?? nie przepuszcza swiatla tam gdzie nie trzeba?? pytam bo kiedys kiedys jeszcze w maluchu zmienialem tarcze na biale ( ) takie wydrukowane przez siebie i niestety to nie bylo dobre rozwiazanie gdyz swiatlo z diod przechodzilo przez wszytsko i w nocy strsznie razilo (czasem musialem nawet zaslaniac scierka) dlatgeo pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi