kempes05806 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Witam Czy warto w ogóle zawracać sobie głowę Megankami z rocznika 2009-2010 w dieslu (1,5l 105-110 KM), które mają w pełni udokumentowany przebieg, ale w okolicach 150 tys. (polski salon+ASO)? Koleżanko kempes05806 jeden użytkownik forum, jeden temat zakupu samochodu. I nie podłączamy się pod tematy innych osób w tym dziale. Wydzieliłem. Aston76 Edytowane 1 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Znajomy w clio 1.5 dCi zrobił 200 tys. km i ją sprzedał. Czemu- nie pytałem, ale pewnie zaczynały się remonty/wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes05806 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No właśnie, ale do końca nie wiadomo dlaczego sprzedał :) Mam kilka ofert od osób prowadzących działalność gospodarczą. Wiek samochodów świadczy o tym, że dokonała się ich już bądź pełna, bądź min. 80% amortyzacja więc najwyższy czas na wycofanie ich z ewidencji. Więc pomijając aspekt księgowy szukam podpowiedzi w kwestiach technicznych, ale takich sprawdzonych/potwierdzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Bo teraz samochody są projektowane na przebiegi rzędu 150-200 tyś km. Po tym przebiegi zaczyna się dokładać do aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Znajomy w clio 1.5 dCi zrobił 200 tys. km i ją sprzedał. Czemu- nie pytałem, ale pewnie zaczynały się remonty/wymiany. Też tak robię, potem już może się sypnąć turbina, dwumasa itd, jak mam potem pakować kase to wole zmienić auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi