DJGANO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jakie są wymiary głosników w Megane I te z przodu na desce bo w mojej wersji ich tam nie ma a chcialbym jakies wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Z tego co pamiętam to były jakieś takie małe do odtwarzania niskich tonów w specjalnych fabrycznych gniazdach, ja je wywaliłem i z trudem upchnołem 10 cm Pioneer'y. Trzeba było pokombinować jak je usytułować ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Panowie w desce wysokotonowe głośniczki, a nie niskotonowe które, są wgondolach (drzwi)Marka dowolna np:pionki/JBL/Helixy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Przepraszam mój błąd chodziło mi o wysokotonowe tylko tak podświadomie mi się napisało. Przepraszam za wprowadzenie w błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi