mleczny87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opis problemu: - po uruchomieniu stacyjki wskaźnik poziomu paliwa wskazuje maksymalną wartość (pełny poziom paliwa), w rzeczywistości w zbiorniku jest ~1/3 paliwa - wskaźnik temperatury silnika pokazuje maksymalną wartość tak jakby silnik się gotował, w rzeczywistości silnik jest zimny - brak wskazań obrotomierza (cały czas wskazuje 0) Sprawdzona wizualnie pobieżnie wiązka odpowiedzialna oraz bezpieczniki w kabinie oraz pod maską. Bardzo proszę o poradę techniczną w celu rozwiązania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Norma, licznik się zepsuł przerabiałem to u siebie już dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczny87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) cięcie Jesteś pewien na 100% ? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wiesz, jestem właścicielem megana od 10lat i ma zrobione 400tyś tak więc coś mogę powiedzieć co się w nich psuje , no chyba, że cierpisz na nadmiar gotówki i chcesz wymienić pół samochodu kiedy licznik kupisz już za 10zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczny87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Trafiony zatopiony! Co prawda licznik kupiłem nie za 10 a za 50 złotych ale wszystko działa jak należy. A powiedz, czy trzeba zwracać uwagę na coś takiego jak indeks licznika? Bo np. w Oplach trzeba dobierać licznik po indeksie jeżeli chce się go wymieniać. Tu w meganie też są jakieś cyfry, czy to ma coś do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Miałem Simensa z zegarkiem na samym początku (dosłownie się spalił) poszedł Jegger z zegarkiem w którym przestały działać temperatura silnika i poziom paliwa, teraz jest Jegger z obrotomierzem z scenica i jak na razie wszystko działa wiec wynika z tego jasno obojętnie jaki założysz byle by był od megane/scenic a po przeróbce od PHII. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi