ENUS2 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam , od pewnego czasu zaczeło cos mi dzwonic w tłuminku , podczas jazdy gdy gazuje to nie dopiero jak puszcze w gazu to wydobywa sie dziwne dzownienie , co moze byc przyczyną tego jakas uszczelka ??? czy Katalizator ??? co sadzicie ??? Renaul Megane 1.6 Benzyna 1998 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Możliwe że się katalizator rozsypał. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Skorpioniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_1995 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Sprawdz, czy łącznik Ci nie pękł przed katalizatorem, mój ojciec to ma i da radę z tym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam. Może też dzwonić któraś z osłon aluminiowych tłumika, gdy poluzuje się lub skoroduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENUS2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) No i okazało się, że pękł łącznik przed katalizatorem , dzięki pawel_1995 za trafną odpowiedż. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Spoko, jak mogę pomóc to pomagam, sam czasami mam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To my mamy jakiś łącznik przed katalizatorem :), mnie się wydawało że jest on ZA katalizatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi