raptus1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) mam scenika 99r był automat jest manual,cmam problem ze znalezieniem kabli w komorze śilnika silnika od swiateł świateł wstecznych, podpowiedzcie gdzie szukać tych kabli. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 W okolicach lewego przedniego koła, przy skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptus1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) To wiem i została tam wiązka 20 kabli po starej skrzyńi skrzyni, tylko nie wiem, które to od wstecznego. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi