Bazagier1 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam. Mam wytarta kierownice jak to w każdej meganI i chciałem się zapytać czy mogę założyć kierownice od meganeI lift gdyż nie mogę znaleźć ładnej kierownicy do megi z 1997r. czy będzie pasowała i czy kostka na poduszkę czy mi nie wystrzeli podczas podłączania akumulatora zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Będzie pasować. Nic nie wystrzeli. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Temat był poruszany kilka krotne na forum. Nie był bym taki pewny mateuszchm, na kierownicy są dwa rodzaje wieloklinów. Bazagier1 musisz sprawdzić czy są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Parę lat temu przekładałem kierownicę w scenicu I phI ze scenica phII wszystko pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_1995 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 To miałeś szczęście, ja jak rozbierałem megane hb I ph I jak i tą po lifcie to miały inny wieloklin. I nie pasowały bo zrobiłem taki mamy eksperyment :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi