RadekB Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, Panowie noszę się z zakupem rs-a. Nie jestem biegły w tym temacie. Proszę o opinię, może ktoś oglądał? http://otomoto.pl/renault-megane-sport-rs-2-0-turbo-225km-C32512715.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie do końca jestem pewien czy RS'y były oferowane z panoramicznym dachem nawet za dopłatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 w zwykłym sport był za dopłatom , w wersjach limitowanych R25, R26, R26.R już nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekB Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzwoniłem, właściciel uczciwie podchodzi do tematu. Z rzeczy, któr nie działają: otwieranie hands free tylnych prawych drzwi. Koszt? Poza tym przy przyspieszaniu słychać turbinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 przy przyspieszaniu słychać turbinę. słychać, że działa czy słychać, że coś jej doskwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 fotokomórka hands free na allegroszu kosztuje +/- 50zł wymiana: samemu - 0zł warsztat - ? 70zł ? Regeneracja turbo 1000 - 1500 zł turbo z Meg III RS - od 1200 zł robocizna +/- ? 300-400 zł ? http://www.renault-sport.pl/viewtopic.php?t=35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekB Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dzięki za pomoc. Muszę się z tematem przespać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyma Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Przespałeś się? Bo mam na sprzedaż swoją, młodsza, po lifcie, F1 Team i w tej samej cenie Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi