cin3k22 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam mam do was pytanko i myślę że mi pomożecie :) ile mniej więcej kosztował by taki tuning mojego Renault ? tylko bez szyberdachu bo to akurat mi nie jest potrzebne :) szczególnie chodzi mi o te zderzaki i spojlery czy ktoś może podać jakieś namiary jakie to są spojlery i żeby pasowały no i gdzie można to by zrobić w okolicach Szczecina. Pozdrawiam wrzucam zdjęcia jak bym chciał aby autko wyglądało...zdjęcie nie moje pochodzą z jakiejś zagranicznej stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatKal15 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Szukaj na allegro, bo raz coś jest a raz nie ma. Co do cen to nie wiem, ale ostatnio ogladalem zderzaki do mojego coupe i ceny wachały sie w okolicach 300 zl, progi za jakies 150, wiec za same zderzaki, progi i malowanie wyszłoby cos kolo 1200-1500 zl tak mysle. Lampy do tyłu to chyba cos kolo 150-200 zl, a przód (angel eyas) to kolejne 500 zl. Wychodzi na to, ze max (przy dobrym lakierniku, regulacji swiatel itd) to 2000-2500 zl, to juz taka górna granica. Trzeba po prostu oglądać i szukać, bo czasami coś fajnego się trafi, za małe pieniadze :D Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi