robkoms Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam Kupiłem wczoraj megane cupe 1.6 z 2001 r i mam takie pytanie czy u Was też drążek zmiany biegów jest luzny? Oglądałem dwie w obie miały taki lużno pracujący lewarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Masz na myśli, że jak wrzuciłeś bieg to Ci lewarek chodzi na lewo i prawo? To są już stare samochody więc się wyrobiło. U mnie też tak lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No właśnie to mam na myśli Ogólnie działa poprawnie więc nie ma co się czepiać Wyślałem że ten luż można w jakiś tani sposób usunąć ale jak ten typ tak ma to ok trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_lech Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam kolego, Czy kupiłeś Meganke z Legionowa? srebrna, od 1-ego właściciela z Polski? Jeśli tak, to juz wiem, kto podkupił mi auto dla żony:D tak na serio to gratuluje zakupu, auto było warte swoich pieniędzy. <><><><><><><><><><>><><><><> Z racji tego, że też je ogladałem w sobote i nim jechałem, podziele się swoimi obserwacjami. <><><><><><><><><><>><><><><> Co do latającej wajchy zmiany biegów, zgodnie z rozpiską z serwisu, były robione spreżyny przy lewarku, ale nie było wzmianki o wymianie poduszki pod skrzynia biegów, podobno ona protrafi też wywołać taki efekt. Tym bardziej, że cięzko było zmienic biegi z 1 na 2 bez tzw. kanguka, nawet własciciel miał z tym problemy. <><><><><><><><><><>><><><><> Poza wymianą rozrządu nie zaobserwowałem, żadnych innych niepokojących objawów. <><><><><><><><><><>><><><><> Szerokosci i bezawaryjności Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Witam Sorry że tak późno odpisóję odpisuje ale nie byłem z powodu urlopu na forum od zamieszczenia postu. Tak to ta meganka z Legionpwa:) Nie chciałem podkupić i to jeszcze koledze z forum ale tak wyszło ( jak powiedział sprzedający kto pierwszy wykłada kasę ten kupuje ) Cieszy mnie że dobrze się wypowiadasz o stanie auta :) to Ty pewnie jesteś gościem z salonu gdzie kupił megankę? sprzedawca wspominał że ktoś taki oglądał megankę. A co masz na myśli mówiąc o rozrządzie? I jeszcze mam takie pytanie czy podczas jazdy nie wyczówałeś wyczuwałeś odgłosów z zawieszenia? Edytowane 10 Maja 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi