karol_tulipan Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Witam. Panowie wymieniam silnik na używany gdyż u mojego naprawa była już nieopłacalna i mam problem z pokrywą zaworów. Otóż u mojego starego silnika była pokrywa z wlewem oleju na środku natomiast tu mam po lewej stronie i mocowanie cewek jest zdecydowanie inne. Czy jak zamienię te nasady to będzie jakiś problem? Jak myślicie? Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wrzuć obudowę od swojego starego silnika w 1.6 każda pasowała na przemiennie (przerabiałem temat jak u mnie pękła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_tulipan Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzięki kolego za poradę. Nasada założona pasuje jak ulał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi