shu90 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 450zł i masz chińczyka więc nie dziwie się że nie opłaca się ich naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edison Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 za dobrego klona na solidnych podzespołach trzeba dać na polskie po przeliczeniu dolarów przynajmniej 700 zl. A 450? Owszem kupisz klona z klona i z tego klona stworzonego jeszcze innego klona albo i dalej co uszkodzi się po kliku podłączeniach ( przerabiałem już ten temat) Dopiero po wydaniu 700zł chodził mi bardzo długo bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Edison naprawiłeś Clipa. Właśnie znajomy podrzucił mi identycznie niesprawnego, nie świeci się zielona dioda ISO i brak komunikacji z urządzeniem. Edytowane 20 Marca 2016 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamik Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Szukam kogoś kto naprawia clipy. Brak połączenia z komputerem, nie świeci kontrolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Dzień dobry, też szukam kogoś do naprawy clipa. Jest to wersja gold i ma problem z aktualizacją i rezerwacją sondy. Naprawiał ktoś ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi