ROGAL Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich mam straszny problem z centralnym zamkiem! Mam centralny zamek razem z alarmem alarm dziala jak najbardziej. Gdy naciskam guzik by wylaczyc alarm i powinny wtedy otworzyc sie zamki alarm pika a zamki ani drgna! Zauwazylem ze gdy odsrodka probuje otworzyc zamki to przy kierownicy(gdzies w tamtym rejonie) slychac charakterystyczne pykniecie jak by przekaznika! Prosze o pomoc i rady od czego zaczac! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruh Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 i jak? znalazłeś rozwiązanie tego problemu bo właśnie mam chyba to samo i też zachodzę w głowę co począć. Daj znać jeśli udało ci sie sprawę załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybCOK Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Miałem kiedyś podobnie i u mnie padło urządzenie sterujące centralnego, a alarm działał bez problemowo. Całe szczęście miałem gwarancje dożywotnia, bo wcześniej jeździłem na przeglądy to mi wymienili za friko. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfman Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A ja mam odwrotnie... mianowicie centralny działa super za to alarm nie daje oznak życia... macie na to jakiś sposób? poza tym gdzie w megane I jest umieszczony alarm?(fabrycznie zamontowany)? Z góry dzięki za odpowiedż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi