darenty1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witam .Proszę opiszcie czy aby wymienić wybierak który wychodzi ze skrzyni trzeba wyciągac skrzynie czy można to zrobić w inny sposób mam luz na tulejce w środku tego wybieraka w miejscu gdzie jest on śrubą łączony z drążkiem wyboru biegu .pod spodem skrzyni widac pierscień zabezpieczający ten wybierak ,ale boje się go ruszyć ,zeby coś w środku się nie rozleciało.dlatego proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie, nie trzeba ściągać skrzyni wybierak kupisz w ASO (38 zł) wymiana to 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darenty1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 WITAM.Mam prosbe opisz jak to zrobić , chodzi mi o wyjęcie tego wybieraka ,tam w srodku jest taki plasik okrągly dzielony z dwóch części gdzie wchodzi ten wybierak ,jak towyjąć i złożyć z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 nie wiem, jak to wymienić bo mi to mechanik z ASO zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi