Konrad20 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Na ilu śrubach trzyma się rozrusznika w renault megane scenic 1.6 8v ? i gdzie one są umiejscowione wykręciłem dwie i mam problem z wyjęciem bo ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Na trzech, wszystkie widoczne od strony skrzyni biegów. Pamiętaj o tulejce centrującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 o jakiej tulejce centrującej ? ja już go wyjąłem i żadnej tulejki nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ja już go wyjąłem To po co głowę zawracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 wyjąłem go po założeniu tematu i nie zawracam głowy... a o co chodzi z tą tuleją ? ja wykręciłem 3 śruby i nie było żadnej tuleji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Nie wiem, tak pisze w serwisówce i Sam naprawiam. Pisałem Ci już ściągnij sobie serwisówki i sam naprawiam tam znajdziesz wiele odpowiedzi na swoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 mam sam naprawiam ale tam niema nic na temat demontazu rozrusznika .Bo kolego ja żadnej tuleji nie wyjąłem a tym bardziej jej nie widziałem .Samochód mam od 2 miesięcy i niedawno padł mi rozrusznik wogóle głuchy jest i czasem zakręci.Może to winna tuleji jest bo jej tam niema ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi