Tintin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym właścicielem pierwszego Scenica (1999). Postanowiłem dodać coś od siebie do tego samochodu więc rozbudowuję audio. Mam już wzmacniacz i skrzynkę. Ale mam też jedno pytanie: Jakie jest według Was najlepsze miejsce na schowanie wzmacniacza? Jest dość szeroki (wymiary: 352,5 x 53 x 268,5 mm) więc te wszystkie zmyślne schowki raczej odpadają. Jakieś propozycje? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tintin, szukałem podobnego miejsca by ukryć zmieniarkę SONY o podobnych wymiarach. I znalazłem, pod fotelem kierowcy, na obudowie szuflady. Konieczne jest jednak przerobienie kabłąka blokady przesuwu fotela. Potrzebna jest rurka ø 10-15mm i migomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tintin Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzięki, Przyjże się. Obawiam się jednak, że takie przeróbki mogą przerosnąć moje zdolności manualne :-/ No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi