krism84 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Bo ciężko otrzymać odpowiedz na jakikolwiek post :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Są, ale wolne mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zaczynają sie wakacje :). Zawsze w sezonie ogórkowym, na forach ruch słaby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja jestem :) W końcu znalazłem czas na rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krism84 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 jest długi weekend, a Ty oczekujesz że każdy będzie siedział na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi