jason_j Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, Posiadam renault megane coupe z '98. Auto kupiłem z nieoryginalnymi przednimi reflektorami. Chciałbym teraz wymienić reflektory na oryginalne ale nie wiem jakie mają być. Jak pytałem w sklepie to pytali czy maja być żarówki 2 razy H1 czy żarówka H4. Proszę o informację jakie są oryginalne reflektory w tym modelu (renault megane copue 1.6e z 1998 roku) Pozdrawiam , Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 H1 dwukomorowe, nowe valeo szt. kosztuje koło 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jason_j Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Dziękuję za szybka odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczorny997 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam chciałem podłączyć się do tematu, ja mam megane coupe z 98 r. silnik 1.9tdi i mam reflektory 1 komorowe oznacza to że ktoś coś majstrował czy takie tez były?? Mam ja 2 miesiące. miałem 5 lat temu megane coupe z polski i tak mi się wydaje że miała 2 komorowe lampy. dużo jest przeróbek w ph 1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi