wiolmar1 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 mam megane 1996 1.6 RT po przekroczeniu predkości 110 km wewnatrz zaczyna bardzo głośno coś huczeć. Gdy odejmę gazu w samochodzie robi sie cicho. Wydech mam dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A wg mnie to moze byc wydech, skoro po zdjęciu nogi z power'a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 u mnie jest dość głośno w przedziale 100-110km/h :-? od 120 cicho :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baranek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Zaczynało się od ok. 80km/h i delikatnie szarpało kierownicą przy hamowaniu(delikatnym) okazało się że to nic innego jak łożyska przednich kół, jedno z nich miało już prawie przetartą szalkę i odciśnięte kulki dlatego tak wyło i wprawiało w bicie koło. założyłem nowe łożyska SKF-u wg mnie najlepsze ok 100zł sztuka i cisza w całym zakresie prędkości:) przysłuchajcie się dobrze gdzie tkwi przyczyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi