ptok Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Koleżanka z mężem kupili w komisie Scenica II. Silnik 1.5DCI 105KM. Było to ponad 3 lata temu z przebiegiem w papierach coś 231kkm. Oczywiście sprowadzony itd... Dziś miałem okazję jechać nim i mi oczy wyszły ze zdziwienia po ujżeniu przebiegu. Nadmieniam, że w silniku nic nie robione za ich kadencji. Żadnej turbiny, dwumasy nic, pasek rozrządu tylko zmieniany, olej raz do roku. Po prostu leją i jeżdżą... I tu pada mit o awaryjności tych jednostek... Nie to, żebym był zwolennikiem francuzów, bo nie jestem, ale daje to do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej87 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kolego, bo Renault to auta znacznie lepsze, niż opinia o nich :) I wszyscy tu o tym wiemy A tak naprawdę to zdaje mi się, że jak dbasz tak masz. I ta zasada działa w przypadku wszystkich aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi