duszysko Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem nowej Megane2 , niestety wiele złego naczytałem się w necie na temat jej awaryjości. Jestem przestraszony do tego stopnia że myślę o wycofaniu zaliczki u dealera. Czy te samochody są aż tak awaryjne? do tej pory jeżdżę clio2 i przez 8 lat zero kłopotów. Pozdrawiam i liczę na szybką opinię o tych autach z Waszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 do tej pory jeżdżę clio2 i przez 8 lat zero kłopotów. Znasz już tą myśl techniczną, to sam sobie odpowiedziałeś. Zależy jak trafisz - podobnie jest z innymi markami. Poczytaj forum, a trochę się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 poza kilkoma rzeczami (łożyska mcpersona, koło zmiennych faz rozrządu) to w wersjach benzynowych nie ma większych problemów nie do przejścia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszysko Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam Dziękiuję za szybką odpowiedż , poczytałem jak radziliście i chyba się przekonałem. Kupię i chętnie dam znac jeśli chcecie jak się sprawuje. Zamykam temat. Pozdrawiam wszystkich. Zgodnie z wolą zakładającego, temat zamykam - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi