Marcin30lbn Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam W ubiegłym tygodniu wymieniałem rozrząd w swoim sceniku i okazało sie ze nie mam zmiennych faz rozrządu( mechanik mówi ze to pierwszy silnik 16 16v który tego nie ma ) typ k4m a 700, Czy ktoś sie z tym spotkał?? Pytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ten typ silnika nie miał zmiennych faz rozrządu 1,6 16V ze zmiennymi fazami rozrządu mają po 115 kM czyli od roku 2003 czyli megane 2 i scenic 2 nie masz się co martwić ja mam identyczny silnik i tez nie ma zmiennych faz rozrządu i ma 108 KM pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 u mnie również K4M i brak zmiennych faz czyli jeden problem mniej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi