Gorski Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Cześć. Jestem nowym użytkownikiem Waszego forum, jeśli gdzieś popełniłem/popełniam błąd, proszę o wyrozumiałość i jak najniższy wymiar kary :) Więc tak, potrzebuje kupić samochód. Potrzebuje wozu głównie na dojazdy do pracy, wybór padł na Megane. W sumie przypadkowo trafiłem na to ogłoszenie http://olx.pl/oferta/okazja-renault-megane-coupe-1-6-bez-korozji-alu-nowe-opony-i-oplaty-CID5-ID6Hfet.html#30d48eeba1 i tak jakoś wpadła mi Renówka w oko. Jak w temacie, teraz prośba i pytanie do specjalistów, czy na podstawie tych kilku fotek i opisu można stwierdzić jakiś ewentualny przekręt itp? Osobiście wydaje mi się autko wypucowane pod sprzedaż, typowo. Nie jest zbyt tanie jak na ten stan? Za te pieniądze kupię byle jakie Clio I (w sumie wybieram między Megane a Clio właśnie). Za wszelkie sugestie i podpowiedzi byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Gorski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ogłoszenie wygasło, jest cała lista aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi