bronius Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://www.imcdb.org/vehicles.php?make=ren...mp;model=megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 widac że przewazająca ilośc filmów to oczywiście filmy francuskie... ja kojarze tylko kilera (chyba druga częśc) i Taxi (jako auta policyjne rozbijane w poscigach) The vehicle is part of the movie- czyli piec gwiazdek-chyba nie doszukałem się zadnego filmu :roll: , wiekszośc to przypadkowe auta gdzieś w drugim planie, albo omyłkowo złapane w kadrze, a szkoda.... najbardziej podoba mi sie ta w shadow manie -piekny kolorek i ładniutkie, seryjne felgi http://www.imcdb.org/vehicle_38595-Renault-Megane-X64.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 HR - Zbiegiem okolicznosci, prawie taka jak Twoja :(! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Zbiegiem okolicznosci, to tylko zbieg okoliczności :( do filmów z megane trzeba jeszcze dorzucic ten Twojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 tak tak, Podział, podobno nawet grała tam jakaś forumowa Meganka, tylko nie wiem czyja :( +ostatnio w odcinku Kryminalnych (o porywaniu dzieci) niemiecka rodzina przyjechala Meganką I ph I w hb, chyba najbardziej wypasiona wersja, ale szczerze to przyjemny i nietypowy widok jak na film, glownie wszedzie jezdza Toyotami nowymi a tu prosze, Meggie I :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi