Mil3k6 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mam pytanie w mojej MII ma radja Pioneer DEH-30MP i bradzo słabo ściaga mi stacje radjowe. Miałe je równierz w POLO i wszystko było ok Macie jakies doswiadczenie w tym temacie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 antena, kabel antenowy, wtyczka do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie koniecznie, jak słaby sygnał jest to nawet to nie pomoże, tak jak na trasie Suwałki -> Warszawa, tragedia po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 lub problem z masą do której antena nie kontaktuje. lub coś było kiedyś na forum że przewód jest łączony z 2 kawałków a łączenie jest pod deską. tylko nie pamiętam czy to meg I czy II. więc możesz poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 mase sprawdziłem, kabel mam nowy i dalej to samo, po prostu słaby sygnał jest, nie tylko ja tak mam z reszta :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi