owca2002 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Podobno, nie ma uczciwych handlarzy, ale może ktoś z forum dorabia sobie wyszukując samochodów? Jest tutaj kilka osób, które widząc zdjęcie od razu wiedzą, co nie zgadza się z opisem i mają podejrzenia czy coś może być nie tak z samochodem. Ja się na samochodach praktycznie nie znam, więc nawet z wiedzą z tego forum, raczej nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzić. Ewentualnie może znacie kogoś, u kogo kupowaliście samochód i opis oraz to co mówił sprzedawca w 100% zgadzało się z tym co sami zobaczyliście? I jeszcze pytanie z innej beczki. Ile trzeba zapłacić komuś, kto zajmuje się wyszukiwaniem i sprowadzaniem samochodów? Zakładając, że auto jest warte 15tyś. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 29 Września 2014 przez owca2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) [ciach] Adres firmy zajmującej się sprawdzeniem pojazdu .Nie korzystałem osobiście ,adres pochodzi z "Forum". Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Krzychu Ukrycie linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi