k0j0t Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Witam, znajomy elektryk chciał mi wgrać Polskie oprogramowanie do mojej Meganki, ale od Scenica, mówił że to samo, bo do Meganki nie miał. Moje pytanie, czy jeśli wgra od scenica to będzie wszystko ok ? Czy jakieś błędy mogą być ? Edytowane 5 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Innym czasem dawkowania paliwa do wtryskiwaczy. Scenic jest ciężki o 150 kg wiec zwiększają dawce paliwa. Pewnie poczułeś lepszą reakcję dodania gazu. Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Kolego, ostatni raz upominam. Zanim wyślesz czytaj co napisałeś i poprawiaj błędy. damiar Edytowane 5 Października 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jeszcze nie mam wgranego tego sterownika, chodz mi o to czy byłoby coś nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi