Karst Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam TD-W8970 i przy każdej próbie ściągnięcia czegokolwiek z torrentów po 5 minutach wiesza się i trzeba resetować go przyciskiem. Firmware zaktualizowałem, przetestowałem już sporo metod z różnych stron (dużo osób ma ten sam problem z tym routerem) i nic nie pomaga, serwis TP-Link nawet nie odpowiada na maile. Jak ktoś nie korzysta z torrentów to pewnie będzie zadowolony, zwłaszcza że to był chyba najtańszy router ADSL z gigabitowym ethernetem. Ja już nawet nie próbuję nic z tym robić, bo niedługo i tak zmieniam Netię na LTE w Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Młodzież namiętnie zasuwa w gierki online, (tu ważne jak najniższe pingi i zero zerwań) Rozumiem, ale mnie nigdy nie interesowały gry online, jedyna gierka którą czasem pykam przez neta to Counter-strike;) Nie napisałem wyżej, że nie mogę mieć internetu stacjonarnego szybszego niż 10mb, bo moje łącze na to nie pozwala i cwaniaki z Orange dobrze o tym wiedzą, ale i tak jak kończy mi się umowa to proponują mi stacjonarny szybszy i droższy, a i tak będę miał prędkość do 10mb... Może teraz jak skończy mi się u nich umowa to pomyślę coś o czymś szybszym mobilnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja mam orange na kablu bez telefonu. Rok mialem 10Mb umownie, w praktyce 4Mb. Chciałem przejść do Netii,lecz jak przeczytałem umowe Netii to tego samego dnia wróciłem do orange. Teraz mam umowe do 80Mb i jeśli prędkość spadnie poniżej 20Mb to mam prawo zerwać umowe bez konsekwencji. A płace tyle samo jak kiedyś za 10Mb,a predkość mam ok.33Mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 http://allegro.pl/router-tp-link-td-w8951nd-adsl-neostrada-i4722327596.html zdecydowałem się na taki zaczynam go testowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi