skoczkast Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Witam. Po dzisiejszych opadach deszczu meganka nie chciała odpalić. Po otwarciu maski zauważyłem, że skrzynka bezpieczników i akumulator jest cały mokry. I pytanie czy nad akumulatorem w tym modelu, jest tylko kratka która ściąga się w celu wyjęcia akumulatora, czy coś jeszcze właśnie przez tą kratkę leje się woda na aku. Może powinna tam być jakaś przykrywka na akumulator? Wie ktoś??? Edytowane 22 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Pedro_123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Do spodu kratki powinna być przymocowana rynienka, która odprowadza wodę wlewającą się przez szczeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczkast Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedz. To u mnie chyba nie ma tej rynienki :angry: Edytowane 22 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Pedro_123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) To takie małe badziewie chyba na dwóch kołeczkach. Jak polejesz mocniej wodą, to i tak nie odprowadzi całości i aku będzie mokry :/ Edytowane 22 Października 2014 przez Don_Pedro_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczkast Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja mam tylko taką kratke na wkręt a od spodu nic nie ma więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Pedro_123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Na tej aukcji: link na zdjęciu nr 2 widać co powinno być ;) Tutaj widać trochę lepiej. Edytowane 22 Października 2014 przez Don_Pedro_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoczkast Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Dzięki wielkie, już wiem o co chodzi Edytowane 22 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ja miałem tak samo, ta rynienka to ....... ja dorwałem kawałek gumy i przykryłem aku. i nie byłe już tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi