rki Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam serdecznie. Moje pytanie jest z pozoru błahe, ale nikt nie poruszał tego wcześniej, więc ja spróbuję... Przy liczniku przebiegu całkowitego auta znajduje się licznik przebiegów częściowych. Co on dokładnie pokazuje? Jeśli ktoś mi to dokładnie wytłumaczy to będę bardzo wdzięczny... dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 tak dokładnie. Ale możesz to w prosty sposób sprawdzić. Stań koło słupka na drodze. Potem wyzeruj licznik i przejedź do kolejnego słupka. Są ustawione co 100m i na liczniki pojawi CI się 0,1 chyba się nie mylę. Pamiętaj że te słupki wkopują ludzie i może być jakiś znikomy błąd w ich położeniu. dodano przeczytałem "czy on dokładnie pokazuje" zamiast "co on dokładnie pokazuje" heh :-P Dalej tak jak pisze Easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To jest taki licznik, ktory mozesz sobie zerowac, zeby np zobaczyc jaka jest odleglosc z punktu A do punktu B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rki Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziękuję :( Temat uważam za wyczerpany :) pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi