cin3k22 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Witam wytłumaczy mi ktoś co może być przyczyną dużych obrotów na luzie ? po przejechaniu 16 km. obroty jak dawałem na luz podskakiwały do 2 tysięcy i nie spadały, a przy odpaleniu już na zimnym obroty mam na wysokości 1 tysiąca wie ktoś może co jest przyczyną? Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2014 przez cin3k22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Możliwe że jest podniety czujnik temperatury wody lub nieszczelna przepustnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Miałem to samo. Z czasem będzie gorzej-> obroty same rosły do 4tyś. Wymień krokowca na nowy i będzie wszystko si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi