Gość Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 http://allegro.pl/zobacz-warto-renault-megane-1-5-dci-sedan-110koni-i4782985738.html To auto niby 2006 rocznik wpisane, ale ono chyba nie jest 2006? Bo po 2005 był przecież lift i został między innymi zmieniony grill. Czy jednak jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 w 2006r jeszcze trafiały sie meganki ze starymi lampami przód i tył, ale było ich bardzo bardzo malutko. To jest sportway, tylnie lampy powinien mieć przed fl, a nie ma. Składak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Podłącze się pod temat. Czy grile tego typu : http://allegro.pl/grill-atrapa-renault-megane-ii-lift-oryginal-chrom-i4952651167.html bądź tego: były oferowane seryjnie? Jeżeli tak, to w jakich wersjach? Edytowane 14 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ten ze zdjęcia w wersji GT a ten z linku widziałem często w meganach z końca produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) To ze zdjęcia, to Grandtour z końca 2007 r. (sprawdziłem po VINie ;), stoi na osiedlu obok mnie, więc albo sobie gość przełożył, albo nie tylko GT (bo chyba nie było GT kombiaków? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez volfeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi