lukasfenix Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam! Zainstalowałem program ddt (zgodnie z instrukcją podmieniłem .dll). Niestety po uruchomieniu ddt wywala info, że trzeba go zarejestrować. Przegrzebałem forum (elektrodę też) i doszedłem do wniosku, że odpowiedzi typu "Skopiuj i musi działać" można sobie darować... Proszę o info co z tym fantem zrobić. Najlepiej użytkowników którzy poradzili sobie z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Spróbuj cofnąć datę systemową na np rok 2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) cięcie Kolego daj adres to beczka piwka leci do Ciebie. Wielkie dzięki za rozgryzienie tego fenomenu. Pozdro! B) Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 16 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ciesze się że się udało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnym2 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam, przepraszam za odgrzanie kotleta, czy jest szansa w 2019 roku żeby ten program zadziałał? Zmiana daty niestety nie pomaga na uruchomienie programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 A nie lepiej skorzystać z DDT4ALL? w sieci znajdziesz paczki z bibliotekami z ddt2k i jak wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 potrzebuje instrukcji Wgralem ale pokazuje mi ddt not activted. wgrałem plik z licencją i lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi