rafal2188 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie Jestem nowym posiadaczem Megane 3 kombi. Sprawa wygląda tak że kupiłem wczoraj Megane III Grandtour z 2010 roku ale właściciele zgubili gdzieś przy remoncie książkę serwisową, instrukcję i fakturę zakupu :( Auto w bdb stanie więc się skusiłem ale nie mam pewności do tego co to dokładnie za wersja ani w co wyposażona a chciałbym ubezpieczyć cały pakiet AC OC itd itp jak i dowiedzieć się dla własnej informacji :) Jakby ktoś był tak miły i rozkodował mi Vin - Każda informacja na wagę złota - z góry bardzo dziękuję VIN VF1KZ0BD642975525 Renault Megane III Grandtour z 2010 - 1.5 dci gościu się zarzekał że 105 koni bez DPF ale jakbyście mogli jeszcze na 100% kuknąć ... Z góry wielkie dzięki :) Edit: Zarejestrowałem się na MyRenault i wyszło mi tyle .... Expression 1.5 dCi 105 :) - zawsze coś :) Ale czekam na waszą pomoc :) Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Nie pominięty tylko macie wyjątkowo długi regulamin i nie sposób wszystkiego spamiętać .... Jakbyś był uprzejmy wyjaśnić o co chodzi bo przecież piszę polskimi znakami, nie kłócę się ani nic, używałem szukajki ale lepszego miejsca na ten post nie znalazłem, przywitałem się w odpowiednim temacie ... Nie można mieć prośby o VIN czy co ? :/ Edytowane 19 Listopada 2014 przez rafal2188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi