Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Pomoc - rozkodowanie VIN

rafal2188

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jestem nowym posiadaczem Megane 3 kombi.

Sprawa wygląda tak że kupiłem wczoraj Megane III Grandtour z 2010 roku ale właściciele zgubili gdzieś przy remoncie książkę serwisową, instrukcję i fakturę zakupu :(

Auto w bdb stanie więc się skusiłem ale nie mam pewności do tego co to dokładnie za wersja ani w co wyposażona a chciałbym ubezpieczyć cały pakiet AC OC itd itp jak i dowiedzieć się dla własnej informacji :)

Jakby ktoś był tak miły i rozkodował mi Vin - Każda informacja na wagę złota - z góry bardzo dziękuję

VIN VF1KZ0BD642975525

Renault Megane III Grandtour z 2010 - 1.5 dci gościu się zarzekał że 105 koni bez DPF ale jakbyście mogli jeszcze na 100% kuknąć ...

Z góry wielkie dzięki :)

Edit:

Zarejestrowałem się na MyRenault i wyszło mi tyle .... Expression 1.5 dCi 105 :) - zawsze coś :)

Ale czekam na waszą pomoc :)

Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76

Nie pominięty tylko macie wyjątkowo długi regulamin i nie sposób wszystkiego spamiętać ....

Jakbyś był uprzejmy wyjaśnić o co chodzi bo przecież piszę polskimi znakami, nie kłócę się ani nic, używałem szukajki ale lepszego miejsca na ten post nie znalazłem, przywitałem się w odpowiednim temacie ... Nie można mieć prośby o VIN czy co ? :/

Edytowane przez rafal2188