Robak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 sushi333, jednostka dobra ale to mucha tak jak napisał bronius szukaj wersji 90KM ale chłopie decyduj się bo zanim y opiszemy ci furkę to wszystkie okazje idą sprzed nosa, masz napisane porady na co patrzeć czego się doszukiwać itd. dla ułatwienia dodaje ci jeszcze jedną rzecz: jak rozpoznać silnik 75koni od 90koni wizualnie nie różnią się niczym. Na początku numeru silnika masz symbol K7M.. 702; 703 to wersje 90KM a K7M.. 720; to wersja 75 koni mech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 K7M.. 702; 703 to wersje 90KM a K7M.. 720; to wersja 75 koni mechuściślając wersja 702 to 90 koni z manualem, a 703 to 90 koni z automatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sushi333 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 I udało mi sie zakupić wkońcu mój pierwszy samochód jednak niestety nie jest to Meganka, ale mimo wszystko jestem zadowolony. Tym pierwszym autkiem okazał Nissan Almera N15 GX 1.4 96r. Mimo takiego wyboru chciałbym i tak podziękować wszyskim co mi pomagali, co odpowiadali na moje dreczące pytania Temat uznaję za zakończony. Jak ktoś będzie miał podobne rozterki, to uprasza się o kontakt z administarcją forum w celu otwarcia. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi