cygus22 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Mam taki problemik, otoz po wyjeciu kluczyka ze stacyjki zaplon caly czas sie swieci. Wiem ze problem najprawdopodobniej jest w tej skrzynce co sa bezpieczniki i przekazniki ale nie wiem co tam moglo sie stac. Niestety nie moge tego wymienic poniewaz jest tam zapisany kod IMMO wiec musze to naprawic ale nie wiem co tam jest nie tak Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 witam terz mam podobny problem z renówką tylko ja mam z kluczykiem, a wtwoim przypadku to bym sprawdził w pierwszej kolejności czy stacyjka dobrze rozłancz zaplon. a później brałbym się za skrzynke przekaźnikową. jeśli rozłączysz całą skrzynke to niepowinien zniknąć kod próbowałem kilkanaście razy rozpinać wszystkie wtyczki i kod nieznikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygus22 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja swoj problem rozwiazalem, tak jak mowisz to byla skrzynka z przekaznikami ale nie byl padniety zaden przekaznik tylko jedna sciezka nie przewodzila pradu co bylo skutkiem ze zaplon sie nie rozlaczal. Dzieki wielki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi