big_munios Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 mocno brzeczacy elektrozawór sterujący pracą EGR, i spadek osiagów tylko maks 3.5tys obrotów, co robić ? moze jest ktos z okolic n.targu, rabki szukam dobrego mechanika, z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 big_munios, to ustrojstwo się wymienia, miałem to samo, nowy na giełdzie w Gliwicach kosztuje 200zł. Jest na nim GM, czyli coś z Opla. Numer patentu ten sam. Tu zdjęcia oryginału: http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=38665...ighlight=#38665 Ja zakupiłem używany, w cenie 20zł (tyle ewentualnie można stracić) a po wymianie okazał się dobry. Więc zaoszczędziłem 180zł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi