buczki Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Mam Scenic 1.9dci 2004 w którym radio gra znacznie głośniej w czasie nadawania informacji (wiadomości o pełnych godzinach), czy to normalne czy można to w jakiś sposób wyłączyć. Gdy słucham CD jest wyrażnie głośniej niż gra radio przy tym samym poziomie głośności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 podłączam się do pytania ponieważ mi wogole radio jakos cicho gra ( za cicho). Dodam ze mam oryginalne radio philipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 czy to normalne czy można to w jakiś sposób wyłączyć calkiem normalne,widocznie masz wlaczona funkcje zglasniania radia podczas informacji.Na forum jest gdzies opis radia,poszukaj. [ Dodano: 2008-02-26, 19:44 ] http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 To jest efekt działania RDS EON. Pewnie na wyświetlaczu Ci miga "News" - przełącz na coś innego, np. "TA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ta funkcja to PTY. Do wyboru są różne rodzaje muzyki, wiadomości itp. Niestety polskie stacje radiowe uaktywniają ją tylko na fakty, i to nie wszystkie (RMF na pewno). Czyli nie dość, że masz włączone PTY, to jeszcze pewnie masz coś takiego jak PTY Volume... A jeśli nie, to jest to ustawione na funkcji TA (zapowiedź o korkach). Tą funkcję też najlepiej "zgasić" z wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi